Hoi,
Ik ben Renske.

Mijn naam is Renske Horn. Sinds ik een potlood kan vasthouden ben ik aan het tekenen. Ik heb altijd al tekenaar willen worden. Toen ik ouder werd en leerde over grafische vormgeving wist ik al snel: dit is wat ik wil doen, mooie dingen maken.

Ik kan orde vinden in chaos. Daardoor kan ik ingewikkelde dingen vaak op een simpele manier in beeld brengen. Ik houd van orde scheppen. Zo kun je me oprecht blij maken als ik een rommelige kast mag opruimen. In mijn werk zie je dat terug: rust en licht.

Naast mijn werk doe ik vrijwilligerswerk en besteed ik graag zo veel mogelijk tijd met mijn familie en vrienden en ben ik gek op spelletjes. Ik ben geïnteresseerd in politiek, geschiedenis, architectuur en natuurlijk illustraties. Favoriete illustratoren zijn Jonathan Edwards, Mr. Bingo, Tom Gauld en een favoriet uit mijn jeugd: Quentin Blake.

Werk
Sinds 2009 ben ik grafisch vormgever en door de jaren heen ben ik steeds meer gaan illustreren. In 2011 heb ik Thinkbox opgericht en sindsdien werk ik voor heel veel leuke mensen.

Mijn stijl kenmerkt zich door eenvoud. Zowel bedrijven (klein en groot) als particulieren kunnen bij mij terecht.
Wil je een keer kennis maken of heb je vragen? Neem gerust contact met me op.