CONTACT

Heb je vragen over mijn werk? Wil je een offerte of een keer kennis maken? 
Stuur me een berichtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

WAT ANDERE KLANTEN ZEGGEN:

Renske is super fijn om mee te werken. Zij heeft mijn website gemaakt en ik krijg er alleen maar complimenten over!

Ik heb mijn ideeën en teksten aangeleverd en zij heeft dit naar mijn wens en haar visie prachtig vorm gegeven! Als ik iets wil aanpassen of toevoegen aan de website maakt ze daar snel tijd voor.

Ze helpt je waar aanpassingen nodig zijn. Ook mijn visitekaartjes en prijslijsten heeft zij ontworpen. Ik ben er super blij mee. 

Debby

BROWS FACE & BODY

Renske heeft ons verkorte verkiezingsprogramma geïllustreerd en dat heeft ze bijzonder goed gedaan! Door haar zijn we nog beter in staat geweest om onze belangrijkste speerpunten op een simpele en doeltreffende manier naar voren te brengen.

Bij de vorige verkiezingen wilden niet alle mensen een flyer aannemen; nou dat was deze keer wel anders! Iedereen vond de plaatjes zo leuk, dat er zelfs gevraagd werd om een kleurboek te maken van onze standpunten. 

Eva

CDA Haarlem

Renske heeft ons team omgetoverd tot pakkende illustraties. Na een kort overleg en wat voorbeelden heeft ze binnen no-time ons team omgezet in illustraties waar wij veel complimenten over krijgen. Naast het maken van de team-illustraties heeft ze voor ons producticonen ontwikkeld. Ook deze zijn snel opgeleverd en verduidelijken onze producten in lijn met onze bestaande huisstijl. Communicatie is snel en prettig. Kortom: een aanrader! 

Edwin

4BIS Innovations

Renske en ik zitten op 1 lijn, ze neemt veel werk uit handen en snapt precies wat we willen bereiken met de website. Daarnaast heeft ze gelijk onze hele huisstijl aangepast.
Als er vragen zijn communiceert ze snel en duidelijk en dat werkt erg fijn. Aanrader dus!

Wouter

Fitness Centrum Olympic